برنامه مجمع تشخیص مصلحت اعلام می‌شود

تابناک: روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بیانیه ای اعلام کرد برنامه های آینده و تغییرات ساختاری و محتوایی مجمع تشخیص مصلحت نظام به زودی توسط دبیر مجمع اعلام خواهد شد.

در این بیانیه آمده است:
 
« نظر به صدور حکم  انتصاب رییس و دبیر  محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین اعضای محترم آن توسط رهبر معظم انقلاب، لازم به یادآوری است جزئیات برنامه ها و روند فعالیت آتی مجمع به ویژه کیفیت  تغییرات ضروری که مقام معظم رهبری ابلاغ در حکم انتصاب خود  تحت عنوان ضمائم و پیوست ها ابلاغ فرموده اند،به زودی توسط دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در قالب یک کنفر انس خبری به اطلاع  رسانه ها و مردم  خواهد رسید.

 
لذا با توجه به  برخی  مطالب غیر قابل وثوق در فضای رسانه ای و شبکه های اجتماعی که در قالب «شنیده ها» منتشر می شود، ضمن تشکر از دلسوزی و توجه افراد، از فعالان رسانه ای درخواست می گردد از انعکاس این گونه مطلب خودداری کرده، تصمیمات  و برنامه ریزی های مرتبط با مجمع تشخیص مصلحت نظام  را صرفا به نقل از دبیر محترم  که سخنگوی رسمی این نهاد می باشد، منعکس نمایند.

معرفی خودروی جدید آکورا RLX مدل 2018

وب سایت تک شات: آکورا نسخه فیس‌ لیفت شدهٔ سدان پرچم‌ دار RLX خود را برای مدل 2018 معرفی کرده است که هم‌ اکنون از جدیدترین زبان طراحی این برند و همین‌طور مجموعه‌ای از فناوری‌های جدید بهره‌مند شده است.
 
 ویدیو آشنایی با طراحی جدید خودرو آکورا RLX مدل 2018 
 
استایل RLX فیس‌لیفت طبق زبان طراحی جدید آکورا شکل گرفته که پیش تر در کانسپت Precision و اخیراً نسخه فیس‌ لیفت شده سدان TLX دیده بودیم.

در ادامه از شما دعوت می کنیم ویدیو آشنایی با طراحی جدید خودرو آکورا RLX مدل 2018 را تماشا کنید.
 
 
 
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
 ویدیو آشنایی با طراحی جدید خودرو آکورا RLX مدل 2018

واکنش یک نماینده به تخریب های اخیر علیه ربیعی

خبرگزاری ایسنا: نماینده مردم دیر و کنگان در مجلس شورای اسلامی گفت: به عنوان کسی که 17 سال مددکار وزارتخانه کار بوده‌ام از عملکرد علی ربیعی دفاع می‌کنم.

سکینه الماسی اظهار داشت: عملکرد ربیعی را با توجه به معیارهای ارتقا یافته بیمه و توجه ویژه به مددجویان و خدمات شایان توجهی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در دولت یازدهم انجام داده، مثبت ارزیابی می‌کنم و از حضور دکتر علی ربیعی در کابینه دولت دوازدهم، دفاع می‌کنم.

الماسی در ادامه گفت: با توجه به سابقه 17 ساله خود پیش از نمایندگی در این وزارتخانه و آگاهی از دشوار بودن اداره چنین وزارتخانه ای، ربیعی را بهترین گزینه ممکن برای اداره وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی می دانم.

الماسی که خود را عنوان مددکار اجتماعی معرفی می کند، معتقد است: وزارت خانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارتخانه عریض و طویلی است که از ادغام سه وزارت خانه، به وجود آمده است. اگر در ارزیابی عملکرد دکتر ربیعی توجه داشته باشیم که ایشان این وزارت خانه را با چه ساختار و شکلی تحویل گرفته و هم اکنون در چه شرایطی است، کاملا می توان از عملکرد ایشان دفاع کرد. به صورت موردی می توان در تک تک شاخص های مورد نظر وزارتخانه در دوره تصدی گری، دکتر ربیعی رشد چشمگیری را مشاهده کرد.

الماسی در ادامه افزود: به عنوان کسی که 17 سال عمر خدمتی ام را در این وزارتخانه گذرانده ام، و به عنوان مددکار اجتماعی در این وزارت خانه خدمت کرده ام، کاملا عملکرد دکتر ربیعی را قابل دفاع می دانم. از هر 80 میلیون ایرانی، از کودک شیرخواره ای که تازه به دنیا آمده تا سالمندان عزیر ایران اسلامی، هر کسی به نحوی با این وزارتخانه حساس در ارتباط است، و از آن خدمت دریافت می کند، چون بنده کاملا به جامعه هدف گسترده این وزارت خانه و کارکردها، مشکلات و چالش های آن، آشنا هستم، به دکتر ربیعی رای می دهم و تلاش خواهم کرد همکاران خود را نیز در این مسیر با خود همگام سازم. قطعا دکتر ربیعی با رای بالاتری از آن چه انتظار خواهد رفت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در دولت دوازدهم در اختیار خواهند داشت.

همچنین الماسی با اشاره به برخی از تخریب های هدفمند چند هفته اخیر علیه دکتر ربیعی خاطرنشان کرد: با در نظر داشتن شخصیت صادق، شفاف و بی حاشیه دکتر ربیعی، به دلیل ورود شخصی و نکته بینانه ایشان به امور مختلف وزارتخانه و عزل و نصب های مدیران و شرکت های تابع وزارتخانه، برخی از منفعت جویان که دست شان از بیت المال کوتاه شده، درصدد استفاده از فرصت و تخریب هدفمند دکتر ربیعی و عملکرد وزارتخانه هستند. حتی در بسیاری از موارد افرادی برخی از پست ها و سمت های حساس وزارتخانه را به دکتر ربیعی تحمیل کنند، که ایشان به هیچ وجه زیر بار این رفتار در وزارتخانه در دوره تصدی گری آن در دولت یازدهم نرفتند.

الماسی در ادامه با توجه به تدوین بخش عمده ای از برنامه ششم توسعه در این وزارتخانه، افزود: یکی از قوی ترین برنامه ها در حوزه امور اجتماعی در پس از پیروزی انقلاب اسلامی، برنامه ششم توسعه است که لایحه آن توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین شد.

نماینده دیر و کنگان در ادامه در ارزیابی عملکرد این وزارت خانه در امور اجتماعی گفت: کارهای بسیار بزرگی در حوزه امور اجتماعی در این وزارتخانه در دوران تصدی گری دکتر علی ربیعی به انجام رسیده است که شاید مهمترین آنها را بتوان بحث بیمه 11 میلیون ایرانی، بیمه کولبرها، یکسان سازی حقوق بازنشستگان و پرداخت حقوق مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی، پیشگیری از معلولیت ها، آشنایی کامل با تنگناهای جامعه کارگری، کاهش ساعات کاری بانوان، اجباری کردن مشاوره ها، افزایش بیش از 40 درصدی موسسات خیریه در زمان وزارت و کاهش آسیب های اجتماعی با توجه به بیکاری و فقر گریبانگیر جامعه دانست.

نصب «کاشی ماندگار» بر سردر خانه احمدرضا احمدی

خبرگزاری ایسنا: دوازهمین «کاشی ماندگار» امروز (چهارشنبه، ۲۵ مرداد) بر سردر خانه احمدرضا احمدی، شاعر و نویسنده پیشکسوت، نصب شد.
 
نصب «کاشی ماندگار» احمدرضا احمدی

بر اساس خبر رسیده، احمدرضا احمدی، ضمن تشکر از سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، گفت: «این طرح فکر بسیار خوبی بود و ان‌شاءالله ادامه پیدا کند. خوبی این طرح این است که در استان‌ها نیز اجرا می‌شود و محدود به پایتخت نیست.»

پوریا سوری، رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، نیز در حاشیه این مراسم گفت: «این کاشی‌ها به محله‌ها هویت می‌دهد و بعد از مدتی باعث می‌شود شهرها صاحب یک نقشه فرهنگی شوند.»
 
نصب «کاشی ماندگار» احمدرضا احمدی

احمدرضا احمدی ۳۰ اردیبهشت ۱۳۱۹ در کرمان متولد شد. او تاکنون بیش از ۱۸ کتاب‌ شعر و ۱۵ کتاب کودک منتشر کرده است.

«روزی برای تو خواهم گفت»، «ساعت ۱۰ صبح بود»، مجموعه «دفترهای سالخوردگی» و «چای در غروب جمعه روی میز سرد می‌شود» ازجمله آثار اوست

بازار داغ «رای اعتمادهای معانقه‌ای» در مجلس

خبرگزاری مهر: جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس که سومین نشست نمایندگان برای بررسی سوابق و برنامه‌های وزرای پیشنهادی حسن روحانی بود، مثل جلسات قبل با حاشیه‌های غیرقابل چشم‌پوشی همراه شد.

ساعت ۸:۲۰ صبح بود که بخش قابل توجهی از وزیران پیشنهادی همراه با اسحاق جهانگیری معاون اول و نامزد پوششی حسن روحانی وارد صحن علنی مجلس شدند و ورود آن همزمان شد با بلند شدن صدای شاتر دوربین عکاسان خبری؛ از این لحظه تا حدود ساعت ۸:۴۵ ورود وزرا به تدریج ادامه داشت تا اینکه تقریباً همه آنها بر صندلی‌های ردیف جلوی مجلس که البته این روزها ناقص است، مستقر شده‌اند.

نخستین وزیری که صلاحیت او در جلسه امروز بررسی شد، سید محمود علوی وزیر اطلاعات بود. در میان مخالفان و موافقان وزیر فعلی و پیشنهادی اطلاعات، مخالفت علی مطهری نماینده مردم تهران و نایب رئیس دوم مجلس با وی بیشتر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت و حتی شاخک‌های خبرنگاران را حساس کرد.

مطهری که مواضع هر چند هفته یکبارش درباره رفع حصر سران فتنه ۸۸، خط ثابت برخی رسانه‌هاست، در بیان دلایل مخالفت خود با وزیر پیشنهادی حسن روحانی برای وزارت اطلاعات به ضرورت دفاع از حقوق مجلس و مردم اشاره کرد و از نقص ساختاری در وزارت اطلاعات سخن گفت که به عقیده وی، باعث تداخل وظایف دستگاه‌های امنیتی می‌شود.

نایب رئیس دوم و سیاسی مجلس با این جمله آب پاکی را روی دست وزیر اطلاعات ریخت که «علوی در چهار سال گذشته مَرد میدان نبود».

همزمان با این بخش از صحبت‌های علی مطهری و اشاره وی به آنچه دخالت در وظایف وزارت اطلاعات توسط دستگاه‌های امنیتی دیگر می‌خواند، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی از انتهای صحن مجلس راه افتاد تا اینکه به جایگاه هیأت رئیسه و کنار صندلی رئیس رسید و مشغول صحبت با علی لاریجانی و پس از وی، سید امیرحسین‌ قاضی‌زاده هاشمی شد؛ شاید کریمی قدوسی داشت نسبت به سخنان مطهری به شوهرخواهر وی (لاریجانی) اعتراض می‌کرد و شاهد آن هم حرکات دست لاریجانی بود که داشت پاسخ کریمی قدوسی را می‌داد.

از جمله نکات قابل توجه در جلسات علنی دیروز و امروز مجلس و بررسی صلاحیت وزرا، برخوردهای نسبتاً جدی و تند لاریجانی به موازات شوخی‌ها و مطایبه‌های او بود که نسبت به قبل، این برخوردهای تند بیشتر شده است؛ از جمله هنگامی که احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیأت رئیسه به علاءالدین بروجردی که در موافقت با علوی صحبت می‌کرد، تذکر داد که وقت وی تمام شده و بخشی از وقتش را به نماینده دیگری اختصاص داده، لاریجانی خیلی جدی به امیرآبادی گفت: شما دخالت نکنید!

وزیر اطلاعات هم در صحبت‌های خود به نکات مختلفی اشاره کرد و از تعابیر و تشبیهات گوناگون استفاده کرد؛ از جمله فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران را به گنجشک‌هایی تشبیه کرد که بر شاخه یک درخت نشسته‌اند و شلیک به یکی از آنها، باعث پریدن همگی آنها می‌شود؛ در عین حال علوی تلاش کرد تا این نکته را جا بیندازد که در عین اینکه بر مفاسد چشم‌پوشی نمی‌شود اما امنیت سرمایه‌گذاری نیز باید فراهم شود.

نکته جالب توجه جلسات علنی دیروز و امروز مجلس، حضور دائم برخی نمایندگان و چهره‌های تکراری در صندلی‌های جلوی ردیف جلوی صحن مجلس بود که تلاش می‌کردند تا در کنار وزرا بنشینند و با آنها خوش و بش کنند؛ شاید این نمایندگان ترجیح می‌دهند با قرار گرفتن در قاب دوربین خبرنگاران و دوربین پخش زنده صدا و سیما بیشتر شناخته شوند.

پس از علوی، نوبت به مسعود کرباسیان گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور برای وزارت اقتصاد رسید، نخستین مخالف وی ولی ملکی نماینده مشکین‌شهر بود که در سخنانش این حرف را از قلم نینداخت و گفت: من که می‌دانم همه وزرا رأی خواهند آورد، بی‌خوابی هم شما را اذیت کرده، اما اینها را می‌گویم که در تاریخ ثبت شود.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی هم در پاسخ به قضاوت قطعی این نماینده با خنده گفت: شما از کجا می‌دانید؟ مگر شما رجال‌الغیب هستید؟

فریده اولادقباد نماینده تهران یکی دیگر از نمایندگانی بود که امروز در موافقت با وزیر پیشنهادی اقتصاد صحبت می‌کرد؛ او در میانه صحبت‌هایش خطاب به وزرا گفت: از مسیر حیاط و تالار آفتاب که وارد صحن مجلس می‌شوید، از کنار مقبره هفت شهید گمنام عبور می‌کنید، بیایید همه هم‌قسم شویم برای تحقق آرمان‌های این شهیدان.

اما نکته جالب در نطق فریده اولادقباد، فراموشی وی نسبت به قولی بود که به همکارش داده بود؛ با این توضیح که هیأت رئیسه مجلس اعلام کرد اولادقباد هفت دقیقه از وقت ۱۵ دقیقه‌ای خود را به معصومه آقاپور علیشاهی نماینده شبستر داده تا او نیز در موافقت با کرباسیان صحبت کند، اما صحبت‌های اولادقباد آنقدر طول کشید تا به دقایق پایانی نزدیک شد و با وجود اینکه فاطمه ذوالقدر نماینده تهران کنار گوش وی به او یادآوری کرد اما انگار متوجه نبود.

حتی قدم زدن معصومه آقاپور در مقابل جایگاه ناطقان و نشان دادن عدد ۳ با دست که نشان‌دهنده سه دقیقه پایانی هم بود هم باعث نشد که اولادقباد متوجه وعده‌اش شود و تا پایان وقتش استفاده کرد.

علی لاریجانی هم با تشکر از وی با خنده گفت: دو، سه ثانیه از وقت شما باقی‌مانده، می‌خواهید این را به ایشان بدهید.

البته اولادقباد پس از پایین آمدن و در شرایطی که گویا تازه متوجه شده بود، کنار آقاپور و چند نماینده زن دیگر رفت و با آنها مشغول به صحبت شد.

در جلسات علنی دیروز و امروز مجلس مطابق معمول جلسات دیگر، رفت و آمدهای وزرای پیشنهادی و معاونین آنها البته به صورت کم و بیش میان صندلی نمایندگان اتفاق می‌افتاد؛ نکته‌ای که خلاف آئین‌نامه است و هیأت رئیسه موظف است تذکر دهد، اما این ماجرا به قدری عادی شده بود که محمدجواد آذری جهرمی گزینه ۳۶ ساله رئیس‌جمهور برای وزارت ارتباطات به انتهای صحن و جایگاه مجاور عکاسان آمده بود و با چند نماینده مشغول صحبت شد و همین باعث شد تا عکاسان به وی هجوم بیاورند و از وی بخواهند تا در مقابل گلدان‌ها بایستد تا از او عکس بگیرند.

اما مسعود کرباسیان رئیس کل فعلی گمرک و وزیر پیشنهادی اقتصاد هم در سخنانش از همراهی خود با بانک مرکزی گفت و تأکید کرد که در کنار بانک مرکزی خواهیم بود.

وی این را هم گفت که ۱۳ سال عضو شورای عالی بانک‌ها بوده و زیر و بم مشکلات بانکی را می‌داند و همه تلاشش را برای حل مشکل بانک‌ها به کار خواهد بست؛ گویا کرباسیان می‌دانست که اختلافات وزارت اقتصاد و بانک مرکزی باعث شد تا طیب‌نیا با وجود سبقه و سابقه بالای علمی و دانشگاهی و رأی بالای اعتماد در چهار سال قبل، حالا از قطار دولت پیاده شود.

البته کرباسیان از بردن وزارت اقتصاد به اتاق شیشه‌ای هم سخن گفت و علت آن را شفاف‌تر کردن این حوزه توصیف کرد.

یکی دیگر از نکات جذاب و در عین حال عجیب در جریان نطق‌های وزرای پیشنهادی، هجوم آوردن جمعی از نمایندگان به سمت آنها پس از سخنان‌شان آن هم برای روبوسی و معانقه است که گویا می‌خواهند با این معانقه‌های اولیه، به صورت غیرمستقیم قول رأی اعتماد را به فرد بدهند.

خستگی و فشار کاری جلسات دیروز صبح و عصر مجلس که تا ساعت ۱۹:۳۰ طول کشید، باعث شد تا وقتی امروز علی لاریجانی نظر نمایندگان را برای تشکیل جلسه نوبت سوم پس از نماز مغرب و عشاء جویا شود، هم نمایندگان با فریادهای «دو ـ دو» مخالفت خود را اعلام کنند و هم خبرنگاران و عکاسان با نشان دادن عدد ۲ به نمایندگان، به آنها پیغام دهند که اهالی خبر هم تحمل جلسه شب را ندارند؛ رأی نیاوردن این پیشنهاد باعث شد تا علی لاریجانی با تکرار عبارت «بدجوری رأی نیاورد»، منتفی شدن این تصمیم را اعلام کند.

در میان سخنان وزرای پیشنهادی و مخالفان و موافقان آنها، بازار تذکرهای آئین‌نامه‌ای هم همچنان داغ است؛ از جمله تذکر علیرضا رحیمی نماینده اصلاح‌طلب تهران که به طفره رفتن وزیر پیشنهادی ارتباطات از پاسخ دادن سؤال مکتوب یک نماینده در جلسه دیروز عصر انتقاد کرد و به صورت هشدارگونه‌ای گفت وزرا اگر فکر نکنند که اگر به سؤالی رأی ندهند، این برایشان رأی جمع می‌کند؛ اتفاقاً این کار ضد رأی است.

نخستین موافق برنامه‌های وزیر فعلی و پیشنهادی امور خارجه، رضازاده نماینده کازرون بوده که هنوز صحنه تلاش وی در جمع سلفی‌بگیران با موگرینی در یاد رسانه‌ها و مردم است؛ رضازاده تلاش کرد تا سخنانش را با گرامیداشت یاد شهید مدافع حرم محسن حججی آغاز کند، اما به اشتباه او را «شهید حجتی» خواند و آن را اصلاح هم نکرد!

پس از این وی تلاش کرد تا با ارائه فهرست سیاهی از اقدامات دولت قبل، مقدمه را برای دفاع از ظریف فراهم کند.

یکی از مخالفان محمدجواد ظریف در جلسه رأی اعتماد، سید محمدجواد ابطحی نماینده خمینی‌شهر بود که با لحن مخصوص خودش، به بیان اشکالات عملکردی وی پرداخت؛ ابطحی در میان سخنانش به تغییر شرایط جهان و روی کار آمدن هیأت حاکمه جدید در آمریکا اشاره کرد و از ضرورت تغییر در تیم دیپلماسی کشورمان برای پیام دادن به طرف مقابل گفت و تصریح کرد: اگر من جای آقای روحانی بودم، تیم دیپلماسی را عوض می‌کردم تا طرف مقابل بفهمد که دیگر ظریف با لبخندها و قدم‌زدنش‌هایش نیست و مثلاً ابطحی آمده است؛ این جمله ابطحی باعث بلند شدن خنده نمایندگان، اعضای هیأت رئیسه و وزرای پیشنهادی شد و خود او هم با لحن طنز گفت: البته من که عددی نیستم.

وی پس از اتمام سخنانش و پایین آمدن از جایگاه، به سراغ ظریف رفت و با وی روبوسی و احوال‌پرسی کرد.

از جمله نکات دیگر حاشیه‌های جلسه امروز بررسی صلاحیت وزرا، حضور علی ربیعی وزیر در مرز خطر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بین صندلی‌های نمایندگان در بخشی از مجلس و صحبت کردن او با تک‌تک نمایندگان بود؛ این مسئله نشان می‌داد که شاید ربیعی به طور جدی احساس خطر کرده است که با یکایک نمایندگان مشغول صحبت شده است.

نکته جالب توجه در جلسه امروز خاطره‌ای بود که زهرا ساعی در موافقت با وزیر امور خارجه از قول سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات نقل کرد و گفت: آقای میرزاده تعریف می‌کرد که وقتی دو ماه قبل در سفر به ژاپن مشغول دیدار با نخست‌وزیر این کشور بوده‌اند، وقتی نخست‌وزیر متوجه پیروزی آقای روحانی در انتخابات شده، ایستاده و کف زده است.

نکته تلخ و قابل تأمل جلسه علنی صبح امروز، فریاد اعتراضی نماینده خرمشهر در میان صحبت‌های محمدجواد ظریف بود که برای اعتراض به عملکرد ظریف از عبارات نادرستی استفاده کرد و همین باعث شد که حتی بسیاری از نمایندگان منتقد تیم دیپلماسی از جمله حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیته هسته‌ای سراغ وی بروند و او را توصیه به آرامش کنند.

شلوغی‌های قسمت جلوی جایگاه و ردیف میهمانان گاهی‌اوقات آنقدر زیاد می‌شد و یا می‌شود که حسن زمانی مشاور رئیس‌ مجلس گاهی‌اوقات نقش نظم‌دهی به نمایندگان و راهنمای آنها به سمت صندلی‌هایشان را بر عهده می‌گرفت.

ردیف صندلی‌های میهمانان پس از اتمام سخنان ظریف کم‌کم خلوت شد و حاضران به تدریج جلسه را از ساعت ۱۲:۴۵ ترک کردند تا شاید نفسی تازه کنند و آماده جلسه نوبت عصر شوند.